df automation, uw specialist in industriële automatisering

‘df automation’ realiseert uw industriële projecten.

Wij zijn een kleine team van mensen die passie hebben voor het automatiseren van allerlei apparatuur, machines en systemen. Een deel van ons team houd zich bezig met de industriële automatisering en een deel met smart homes. De kennis uit beide takken gebruiken wij om “out of the box” oplossingen te bieden aan onze klanten.

Wij realiseren niet alleen het technisch ontwerp, maar verzorgen ook de installatie en/of de begeleiding van uw project.

Door het gebruik van intelligente oplossingen bieden wij u een totaal oplossing voor uw bedijf. Alle technische aspecten worden voor u afgevangen naar een begrijpbaar en functionele ontwerp die het gebruiksgemak bevorderen.

Werk op maat naar uw behoeften

Een persoonlijke aanpak vinden wij belangrijk. We nemen de gehele installatie vooraf met u door. Alle vragen en wensen worden direct met u besproken. Vervolgens leggen wij de wensen, behoeften en interesses vast en zetten we ze om naar een concreet plan.

Installatie door gecertificeerde specialisten

Nadat wij een concreet plan hebben gemaakt, ontvangt u van ons een offerte op maat. Wanneer u akkoord bent met onze offerte maken wij een afspraak om te beginnen met het uitvoeren van de werkzaamheden.

Kwaliteit en efficiëntie

Tijdens de installatie kan de klant van inzicht veranderen. Bijvoorbeeld; extra verlichting, andere functies. Bij df automation kunnen wij dat ad-hoc aanpassen voor een mooier eind resultaat.

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk een greep uit onze projecten

LT Foods overheaddeur beveiliging en automatisering

Toegangscontrole

LT Foods Europe (www.ltgroup.in) is an Indian family business specializing in rice and rice products. The head office of this company is located in Delhi...

Project bekijken

3000A power distribution unit

BesturingskastenPower Distribution

DELICO Dim Sum (St Anny's) is a producer of Asian snacks, established The Netherlands since 1982. The manufacturer recently opened a new location in Gorinchem...

Project bekijken