Functies & mogelijkheden

Standby Killer

Het slimme gebouw haalt automatisch al jouw “standby” apparaten en andere stroomverbruikers van het net wanneer ze niet nodig zijn of wanneer niemand aanwezig is.

Afwezigheids-modus

Met een klik zet je de ruimte uit en met bv. een driedubbelklik zet je het hele gebouw in diepe slaap: licht uit, muziek uit, apparaten uit, verwarming naar beneden.

Energie statistieken

Analyseer statistische gegevens, die je op elk moment in de App en ook vanop afstand kunt bekijken. Zo ontdek je het energie besparingspotentieel.

Verwarm & koel energie

Een intelligent beheer van de verwarmings- en koelingsenergie biedt het grootste besparingspotentieel. Door gebruik te maken van gratis energie, bv. van zon en wind,  zorgt het systeem voor een kostenefficiënt klimaat.

Nul op de meter

Door goede berekeningen en management van alle energiestromen kan een woning naar “nul op de meter”. Dit wil zeggen; je wekt net zoveel energie op die je ook gebruikt.

Een greep uit onze 100+ smart home projecten

Een greep uit onze projecten

3000A power distribution unit

BesturingskastenPower Distribution

DELICO Dim Sum (St Anny's) is een producent van Aziatische snacks, gevestigd in Nederland sinds 1982. De fabrikant opende onlangs een nieuwe locatie in Gorinchem...

Project bekijken

LT Foods overheaddeur beveiliging en automatisering

Toegangscontrole

LT Foods Europe (www.ltgroup.in) is een Indiaas familiebedrijf dat is gespecialiseerd in rijst en rijstproducten. De hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Delhi te...

Project bekijken

Den Bommel in de gemeente Goeree Overflakkee

KlimaatregelingLoxoneUnifiVerlichting

Op slechts een aantal kilometers van Stad aan ’t Haringvliet ligt het dorp Den Bommel in de gemeente Goeree Overflakkee. In dit bijzondere dorp is...

Project bekijken