Functies & mogelijkheden

Standby Killer

Het slimme gebouw haalt automatisch al jouw “standby” apparaten en andere stroomverbruikers van het net wanneer ze niet nodig zijn of wanneer niemand aanwezig is.

Afwezigheids-modus

Met een klik zet je de ruimte uit en met bv. een driedubbelklik zet je het hele gebouw in diepe slaap: licht uit, muziek uit, apparaten uit, verwarming naar beneden.

Energie statistieken

Analyseer statistische gegevens, die je op elk moment in de App en ook vanop afstand kunt bekijken. Zo ontdek je het energie besparingspotentieel.

Verwarm & koel energie

Een intelligent beheer van de verwarmings- en koelingsenergie biedt het grootste besparingspotentieel. Door gebruik te maken van gratis energie, bv. van zon en wind,  zorgt het systeem voor een kostenefficiënt klimaat.

Nul op de meter

Door goede berekeningen en management van alle energiestromen kan een woning naar “nul op de meter”. Dit wil zeggen; je wekt net zoveel energie op die je ook gebruikt.

Een greep uit onze 100+ smart home projecten

Een greep uit onze projecten

Luxueus en duurzaam gaan wel samen – Bosschestraat

AlarmKlimaatregelingLoxone

In de wijk Belgische Park te ‘s-Gravenhage is een woning gebouwd in het jaar 1905 volledig verbouwd tot twee zeer luxueuze appartementen. De eigenaar had...

Project bekijken

Automated management system for explosion-proof production environment

ATEXBesturingskasten

df-automation worked on the successful implementation of an advanced automated management system for an explosion-proof production environment for LT Foods Europe (www.ltgroup.in). This project involved...

Project bekijken

Kleine intelligente woning in het hartje van Ridderkerk

AlarmKlimaatregelingLoxoneUnifi

In een fraaie bestaande wijk in Ridderkerk heeft de eigenaresse een oude vervallen woning nieuw leven ingeblazen.

Project bekijken