Functies & mogelijkheden

Standby Killer

Het slimme gebouw haalt automatisch al jouw “standby” apparaten en andere stroomverbruikers van het net wanneer ze niet nodig zijn of wanneer niemand aanwezig is.

Afwezigheids-modus

Met een klik zet je de ruimte uit en met bv. een driedubbelklik zet je het hele gebouw in diepe slaap: licht uit, muziek uit, apparaten uit, verwarming naar beneden.

Energie statistieken

Analyseer statistische gegevens, die je op elk moment in de App en ook vanop afstand kunt bekijken. Zo ontdek je het energie besparingspotentieel.

Verwarm & koel energie

Een intelligent beheer van de verwarmings- en koelingsenergie biedt het grootste besparingspotentieel. Door gebruik te maken van gratis energie, bv. van zon en wind,  zorgt het systeem voor een kostenefficiënt klimaat.

Nul op de meter

Door goede berekeningen en management van alle energiestromen kan een woning naar “nul op de meter”. Dit wil zeggen; je wekt net zoveel energie op die je ook gebruikt.

Een greep uit onze 100+ smart home projecten

Een greep uit onze projecten

Provenierssingel 59 gerenoveerd tot Hotel

HotelKlimaatregelingLoxoneUnifi

Ten noorden van het Centraal Station Rotterdam, op 2 minuten afstand, staat één van de meest karakteristieke appartementengebouw aan de statige Provenierssingel. Provenierssingel 59, gebouwd...

Project bekijken

Domotica en zorg naast elkaar – zorginstelling Amanizorg

AlarmKlimaatregelingLoxone

Amanizorg is een jonge zorginstelling die zich richt op mensen, in het bijzonder Caribische Nederlanders, met een Licht Verstandelijke Beperking (LVB). Deze doelgroep heeft moeite...

Project bekijken

LT Foods overheaddeur beveiliging en automatisering

Toegangscontrole

LT Foods Europe (www.ltgroup.in) is an Indian family business specializing in rice and rice products. The head office of this company is located in Delhi...

Project bekijken