Functies & mogelijkheden

Paniekknop

Indien gewenst kan een knop worden gedefinieerd die met een druk een alarm activeert. Helder knipperlicht, jaloezieën omhoog en muziek op vol volume.

Gebouw verlaten

Wanneer u uw woning verlaat, dan kunt u het in de afwezigheid stand zetten met een druk op de knop.

Kindveilig

Als de kinderen alleen thuis zijn, dan kan bijvoorbeeld de sauna of de kachel niet worden geactiveerd. Knoppen kunnen ook zonder functie worden geschakeld.

Brand & watermeldcentrale

Vroegtijdige detectie van brand of water kan niet alleen uw bezittingen, maar ook uw leven redden! Uw woning zal u onmiddellijk op de hoogte brengen om grote schade te voorkomen.

Aanwezigheids simulatie

Terwijl u onderweg bent, doet uw woning alsof u thuis bent. Het laat de zonwering willekeurig dansen en speelt met uw verlichting alsof u niet weg bent.

Alles in één oogopslag

Is alles thuis of op kantoor in orde? Heeft er iemand aangebeld? Met de app kunt u ook live beelden van uw bewakingscamera of uw intercom op afstand bekijken.

Eenvoudige bediening

U kunt uw alarmsysteem activeren met elke knop en ook vanuit afstand via de app. Met een klik activeert u uw alarmsysteem.

Aantal gewenste alarmzones

U kunt een willekeurig aantal alarmzones instellen. ’s Nachts activeert u bv. alleen alle toegangsdeuren en beweegt u zich vrij door de woning.

Een greep uit onze 100+ smart home projecten

Een greep uit onze projecten

Luxueus en duurzaam gaan wel samen – Bosschestraat

AlarmKlimaatregelingLoxone

In de wijk Belgische Park te ‘s-Gravenhage is een woning gebouwd in het jaar 1905 volledig verbouwd tot twee zeer luxueuze appartementen. De eigenaar had...

Project bekijken

Kleine intelligente woning in het hartje van Ridderkerk

AlarmKlimaatregelingLoxoneUnifi

In een fraaie bestaande wijk in Ridderkerk heeft de eigenaresse een oude vervallen woning nieuw leven ingeblazen.

Project bekijken

Appartementen aan de Provenierstraat

Elektrisch verwarmdLoxone

De Provenierswijk achter het Centraal Station is het helemaal aan het worden. In het gebied rondom de Proveniersstraat, Spoorsingel en Provenierssingel staan veel mooie oude...

Project bekijken