Functies & mogelijkheden

Paniekknop

Indien gewenst kan een knop worden gedefinieerd die met een druk een alarm activeert. Helder knipperlicht, jaloezieën omhoog en muziek op vol volume.

Gebouw verlaten

Wanneer u uw woning verlaat, dan kunt u het in de afwezigheid stand zetten met een druk op de knop.

Kindveilig

Als de kinderen alleen thuis zijn, dan kan bijvoorbeeld de sauna of de kachel niet worden geactiveerd. Knoppen kunnen ook zonder functie worden geschakeld.

Brand & watermeldcentrale

Vroegtijdige detectie van brand of water kan niet alleen uw bezittingen, maar ook uw leven redden! Uw woning zal u onmiddellijk op de hoogte brengen om grote schade te voorkomen.

Aanwezigheids simulatie

Terwijl u onderweg bent, doet uw woning alsof u thuis bent. Het laat de zonwering willekeurig dansen en speelt met uw verlichting alsof u niet weg bent.

Alles in één oogopslag

Is alles thuis of op kantoor in orde? Heeft er iemand aangebeld? Met de app kunt u ook live beelden van uw bewakingscamera of uw intercom op afstand bekijken.

Eenvoudige bediening

U kunt uw alarmsysteem activeren met elke knop en ook vanuit afstand via de app. Met een klik activeert u uw alarmsysteem.

Aantal gewenste alarmzones

U kunt een willekeurig aantal alarmzones instellen. ’s Nachts activeert u bv. alleen alle toegangsdeuren en beweegt u zich vrij door de woning.

Een greep uit onze 100+ smart home projecten

Een greep uit onze projecten

Domotica en zorg naast elkaar – zorginstelling Amanizorg

AlarmKlimaatregelingLoxone

Amanizorg is een jonge zorginstelling die zich richt op mensen, in het bijzonder Caribische Nederlanders, met een Licht Verstandelijke Beperking (LVB). Deze doelgroep heeft moeite...

Project bekijken

Geautomatiseerd beheersysteem voor explosieveilige productieomgeving

ATEXBesturingskasten

df-automation heeft gewerkt aan de succesvolle implementatie van een geavanceerd geautomatiseerd beheersysteem voor een explosieveilige productieomgeving voor LT Foods Europe (www.ltgroup.in). Dit project omvatte de ontwikkeling...

Project bekijken

Appartementen aan de Provenierstraat

Elektrisch verwarmdLoxone

De Provenierswijk achter het Centraal Station is het helemaal aan het worden. In het gebied rondom de Proveniersstraat, Spoorsingel en Provenierssingel staan veel mooie oude...

Project bekijken