Functies & mogelijkheden

Paniekknop

Indien gewenst kan een knop worden gedefinieerd die met een druk een alarm activeert. Helder knipperlicht, jaloezieën omhoog en muziek op vol volume.

Gebouw verlaten

Wanneer u uw woning verlaat, dan kunt u het in de afwezigheid stand zetten met een druk op de knop.

Kindveilig

Als de kinderen alleen thuis zijn, dan kan bijvoorbeeld de sauna of de kachel niet worden geactiveerd. Knoppen kunnen ook zonder functie worden geschakeld.

Brand & watermeldcentrale

Vroegtijdige detectie van brand of water kan niet alleen uw bezittingen, maar ook uw leven redden! Uw woning zal u onmiddellijk op de hoogte brengen om grote schade te voorkomen.

Aanwezigheids simulatie

Terwijl u onderweg bent, doet uw woning alsof u thuis bent. Het laat de zonwering willekeurig dansen en speelt met uw verlichting alsof u niet weg bent.

Alles in één oogopslag

Is alles thuis of op kantoor in orde? Heeft er iemand aangebeld? Met de app kunt u ook live beelden van uw bewakingscamera of uw intercom op afstand bekijken.

Eenvoudige bediening

U kunt uw alarmsysteem activeren met elke knop en ook vanuit afstand via de app. Met een klik activeert u uw alarmsysteem.

Aantal gewenste alarmzones

U kunt een willekeurig aantal alarmzones instellen. ’s Nachts activeert u bv. alleen alle toegangsdeuren en beweegt u zich vrij door de woning.

Een greep uit onze 100+ smart home projecten

Een greep uit onze projecten

Overhead door automation and security

Toegangscontrole

LT Foods Europe (www.ltgroup.in) is an Indian family business specializing in rice and rice products. The head office of this company is located in Delhi...

Project bekijken

Geïntegreerd deurbeheersysteem voor veilige logistiek

BesturingskastenLoxoneToegangscontrole

In nauwe samenwerking met LT Foods heeft df-automation met succes het 'Geïntegreerd Deurbeheersysteem voor Veilige Logistiek' geïmplementeerd op de locatie van LT Foods aan de...

Project bekijken

Nature Bio Foods – Automation and control cleaning process

BesturingskastenHMIPLC

Nature Bio-Foods is a pioneer in the organic trade in India and is recognized worldwide for its many years of remarkable achievements, quality products and...

Project bekijken