Functies & mogelijkheden

Bescherming tegen hitte & kou

In de zomer beschermt uw zonwering u tegen oververhitting van de ruimtes, in de winter isoleert ze uw gebouw en houdt ze de warmte binnen. Helemaal zelfstandig.

Privacy- bescherming bij schemering

Bij zonsondergang sluiten uw zonweringselementen volledig automatisch. Nieuwsgierige blikken blijven buiten.

Storm- bescherming voor jaloezieën

In geval van storm bewegen de gevoelige zonweringselementen zich volautomatisch in de veiligheidspositie. Het maakt niet uit of u aanwezig bent of niet.

Flexibele groepen

Creëer eventuele zonweringsgroepen en controleer bepaalde zonweringselementen gelijktijdig. U kunt zelf bepalen hoeveel groepen u maakt en welke elementen ze bevatten.

Veiligheid het klokje rond

Wanneer u op vakantie bent, doet uw zonwering net alsof u thuis bent. Dit houdt dieven uit de buurt. In geval van nood opent het automatisch.

Zonne-energie optimaliseren

Uw gebouw kent de stand van de zon en de temperatuur. En het reageert erop. Zo verwarmt u uw ruimtes met de natuurlijke warmte van de zon. Dit bespaart veel handelingen en energie.

Zachte lichtwekker

Laat u zachtjes wekken door de eerste zonnestralen door ’s morgens de zonwering automatisch te sturen. Een aangenaam alternatief voor de vervelende alarmtoon.

Kindveiligheid inbegrepen

Door uw drukknoppen te vergrendelen, kunt u uw zonwering kindveilig maken. Uiteraard kunt u uw zonwering nog steeds handmatig bedienen via de app op de smartphone.

Een greep uit onze 100+ smart home projecten

Een greep uit onze projecten

Small intelligent home in the heart of Ridderkerk

AlarmKlimaatregelingLoxoneUnifi

In een fraaie bestaande wijk in Ridderkerk heeft de eigenaresse een oude vervallen woning nieuw leven ingeblazen.

Project bekijken

Den Bommel in de gemeente Goeree Overflakkee

KlimaatregelingLoxoneUnifiVerlichting

Op slechts een aantal kilometers van Stad aan ’t Haringvliet ligt het dorp Den Bommel in de gemeente Goeree Overflakkee. In dit bijzondere dorp is...

Project bekijken

Domotica en zorg naast elkaar – zorginstelling Amanizorg

AlarmKlimaatregelingLoxone

Amanizorg is een jonge zorginstelling die zich richt op mensen, in het bijzonder Caribische Nederlanders, met een Licht Verstandelijke Beperking (LVB). Deze doelgroep heeft moeite...

Project bekijken