Functies & mogelijkheden

Bescherming tegen hitte & kou

In de zomer beschermt uw zonwering u tegen oververhitting van de ruimtes, in de winter isoleert ze uw gebouw en houdt ze de warmte binnen. Helemaal zelfstandig.

Privacy- bescherming bij schemering

Bij zonsondergang sluiten uw zonweringselementen volledig automatisch. Nieuwsgierige blikken blijven buiten.

Storm- bescherming voor jaloezieën

In geval van storm bewegen de gevoelige zonweringselementen zich volautomatisch in de veiligheidspositie. Het maakt niet uit of u aanwezig bent of niet.

Flexibele groepen

Creëer eventuele zonweringsgroepen en controleer bepaalde zonweringselementen gelijktijdig. U kunt zelf bepalen hoeveel groepen u maakt en welke elementen ze bevatten.

Veiligheid het klokje rond

Wanneer u op vakantie bent, doet uw zonwering net alsof u thuis bent. Dit houdt dieven uit de buurt. In geval van nood opent het automatisch.

Zonne-energie optimaliseren

Uw gebouw kent de stand van de zon en de temperatuur. En het reageert erop. Zo verwarmt u uw ruimtes met de natuurlijke warmte van de zon. Dit bespaart veel handelingen en energie.

Zachte lichtwekker

Laat u zachtjes wekken door de eerste zonnestralen door ’s morgens de zonwering automatisch te sturen. Een aangenaam alternatief voor de vervelende alarmtoon.

Kindveiligheid inbegrepen

Door uw drukknoppen te vergrendelen, kunt u uw zonwering kindveilig maken. Uiteraard kunt u uw zonwering nog steeds handmatig bedienen via de app op de smartphone.

Een greep uit onze 100+ smart home projecten

Een greep uit onze projecten

LT Foods overheaddeur beveiliging en automatisering

Toegangscontrole

LT Foods Europe (www.ltgroup.in) is an Indian family business specializing in rice and rice products. The head office of this company is located in Delhi...

Project bekijken

Appartementen aan de Provenierstraat

Elektrisch verwarmdLoxone

De Provenierswijk achter het Centraal Station is het helemaal aan het worden. In het gebied rondom de Proveniersstraat, Spoorsingel en Provenierssingel staan veel mooie oude...

Project bekijken

3000A power distribution unit

BesturingskastenPower Distribution

DELICO Dim Sum (St Anny's) is a producer of Asian snacks, established The Netherlands since 1982. The manufacturer recently opened a new location in Gorinchem...

Project bekijken