Functies & mogelijkheden

Bescherming tegen hitte & kou

In de zomer beschermt uw zonwering u tegen oververhitting van de ruimtes, in de winter isoleert ze uw gebouw en houdt ze de warmte binnen. Helemaal zelfstandig.

Privacy- bescherming bij schemering

Bij zonsondergang sluiten uw zonweringselementen volledig automatisch. Nieuwsgierige blikken blijven buiten.

Storm- bescherming voor jaloezieën

In geval van storm bewegen de gevoelige zonweringselementen zich volautomatisch in de veiligheidspositie. Het maakt niet uit of u aanwezig bent of niet.

Flexibele groepen

Creëer eventuele zonweringsgroepen en controleer bepaalde zonweringselementen gelijktijdig. U kunt zelf bepalen hoeveel groepen u maakt en welke elementen ze bevatten.

Veiligheid het klokje rond

Wanneer u op vakantie bent, doet uw zonwering net alsof u thuis bent. Dit houdt dieven uit de buurt. In geval van nood opent het automatisch.

Zonne-energie optimaliseren

Uw gebouw kent de stand van de zon en de temperatuur. En het reageert erop. Zo verwarmt u uw ruimtes met de natuurlijke warmte van de zon. Dit bespaart veel handelingen en energie.

Zachte lichtwekker

Laat u zachtjes wekken door de eerste zonnestralen door ’s morgens de zonwering automatisch te sturen. Een aangenaam alternatief voor de vervelende alarmtoon.

Kindveiligheid inbegrepen

Door uw drukknoppen te vergrendelen, kunt u uw zonwering kindveilig maken. Uiteraard kunt u uw zonwering nog steeds handmatig bedienen via de app op de smartphone.

Een greep uit onze 100+ smart home projecten

Een greep uit onze projecten

Optimalisatie van CNC-Koelwatersystemen

BesturingskastenHMIPLC

In de dynamische wereld van CNC-machines, waar precisie en efficiëntie cruciaal zijn, heeft df automation samen met Dormatec environment systems een vooruitstrevend project geleverd dat...

Project bekijken

Provenierssingel 59 gerenoveerd tot Hotel

HotelKlimaatregelingLoxoneUnifi

Ten noorden van het Centraal Station Rotterdam, op 2 minuten afstand, staat één van de meest karakteristieke appartementengebouw aan de statige Provenierssingel. Provenierssingel 59, gebouwd...

Project bekijken

Geïntegreerd deurbeheersysteem voor veilige logistiek

BesturingskastenLoxoneToegangscontrole

In nauwe samenwerking met LT Foods heeft df-automation met succes het 'Geïntegreerd Deurbeheersysteem voor Veilige Logistiek' geïmplementeerd op de locatie van LT Foods aan de...

Project bekijken