Luxueus en duurzaam gaan wel samen - Bosschestraat

In de wijk Belgische Park te ‘s-Gravenhage is een woning gebouwd in het jaar 1905 volledig verbouwd tot twee zeer luxueuze appartementen. De eigenaar had duurzaamheid hoog in het vaandel staan en wilde de uitdaging aangaan om luxe, comfort en duurzaamheid samen te brengen. En dat is gelukt! Dit is niet alleen te zien in de afwerking van het gebouw, maar ook in de gebruikte materialen en inrichting.

Een extraatje - duurzaamheid

Naast de comfort is er ook veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Om de duurzaamheid nog een stapje verder te nemen, is er een volledig integratie gedaan van een Loxone smarthome systeem. Hierbij is niet alleen de verlichting in alle ruimtes geïntegreerd, maar wordt ook het klimaat volledig geregeld.

Not home but smart home

De woning is echt slim (smart)! Wanneer er niemand aanwezig is, dan schakelt het domotica systeem alle verlichting uit en zet de thermostaat een graadje lager. De gekoppelde rookmelders, alarm en video intercomsysteem zorgen voor de beveiliging en daarbij voor de gemoedsrust van de eigenaar.

Zelfs ook als u niet thuis bent!

”Duurzaam en energiebesparend wonen is mogelijk, zelfs ook als u niet thuis bent! Om u hiermee te helpen staan wij altijd voor u klaar.”

Onze andere projecten

Kleine intelligente woning in het hartje van Ridderkerk

AlarmKlimaatregelingLoxoneUnifi

In een fraaie bestaande wijk in Ridderkerk heeft de eigenaresse een oude vervallen woning nieuw leven ingeblazen.

Project bekijken

Den Bommel in de gemeente Goeree Overflakkee

KlimaatregelingLoxoneUnifiVerlichting

Op slechts een aantal kilometers van Stad aan ’t Haringvliet ligt het dorp Den Bommel in de gemeente Goeree Overflakkee. In dit bijzondere dorp is...

Project bekijken