Villa in Den Bommel - gemeente Goeree Overflakkee

Op slechts een aantal kilometers van Stad aan ’t Haringvliet ligt het dorp Den Bommel in de gemeente Goeree Overflakkee. In dit bijzondere dorp is in het jaar 1997 een royale woning gebouwd. Deze prachtige woning met een oppervlakte van ruim 300 m2 hebben wij geautomatiseerd met Loxone.

 

 

Woning klaarstomen voor automatisering

De bewoners hebben de woning geheel gerenoveerd tot een luxe villa met alle gemakken van dien. Tijdens het verbouwen hebben zij veel werk gestoken in het voorbereiden voor het automatiseren met Loxone. Vanwege de goede voorbereiding hebben wij alle componenten vlekkeloos kunnen plaatsen en programmeren en vervolgens de woning omgetoverd tot een geautomatiseerde villa.

Heerlijk verlicht!

Voor de verlichting wordt in elk ruimte gebruik gemaakt van een communicatietechnologie van Loxone, genaamd Tree Bus. De verlichting is dan ook op kleur en intensiteit af te stellen. Hiermee wordt het mogelijk gemaakt om op verschillende momenten van de dag verschillende sferen te creëren.

Ieder moment een aangenaam temperatuur

Elk ruimte in de woning beschikt over vloerverwarming. Om ieder kamer van een extra gemak te voorzien is in elk schakelaar een temperatuursensor ingebouwd. De temperaturen zijn dan ook afzonderlijk instelbaar via de smart home systeem app. Hierdoor kan op ieder moment van de dag naar behoefte een aangename temperatuur worden ingesteld.

Goede voorbereiding is het halve werk!

”Indien de helft van het werk is gedaan, dan doen wij de andere helft!”