Domotica bij Amanizorg

Amanizorg is een jonge zorginstelling die zich richt op mensen, in het bijzonder Caribische Nederlanders, met een Licht Verstandelijke Beperking (LVB). Deze doelgroep heeft moeite om zich vanuit haar culturele achtergrond adequaat te ontwikkelen in de Nederlandse maatschappij. Amanizorg creëert een veilige haven voor deze doelgroep, onze deelnemers, waarin er rekening wordt gehouden met hun etnisch-culturele achtergronden..”

Verlichting, klimaat beheersing, veiligheid

Als bijdrage aan de ontwikkeling van deze deelnemers heeft df-automation samen met kappa bouwprojecten een automatisering systeem in verschillende ruimtes geïnstalleerd in de vorm van verlichting, klimaat beheersing en beveiliging. Rust wordt niet alleen gecreëerd door de ruimte waarin men verblijft, maar ook door de comfort die deze bied.

Sfeer en comfort

De verlichting kan worden aangepast in verschillende kleur samenstellingen wat de sfeer in het gebouw ten goede komt. Extra beveiliging maatregelen zijn hierin ook toegepast waardoor de deelnemer en haar medebewoners zich veilig kunnen voelen. Wanneer de bewoner de ruimte verlaat is het verwarmen van de ruimte wellicht onnodig. Het domotica systeem zorgt ervoor dat de temperatuur automatisch wordt bijgesteld.

Het systeem bied naast het comfort een ondersteunende rol voor de diverse zorgverleners waardoor er op een meer effectieve manier zorg kan worden verleend.

Andere projecten

Een greep uit onze andere projecten

Provenierssingel 59 gerenoveerd tot Hotel

HotelKlimaatregelingLoxoneUnifi

Aan de Provenierssingel 59 in Rotterdam is een verouderd appartementengebouw volledig gerenoveerd tot hotel met loxone domotica. De Provenierssingel is een singel in Rotterdam in...

Project bekijken

3000A power distribution unit

BesturingskastenPower Distribution

DELICO Dim Sum (St Anny's), an Asian snack producer, vested in The Netherlands since 1982, opened a new location in Gorinchem for there production. At...

Project bekijken