Kleine intelligente woning in het hartje van Ridderkerk

In een fraai bestaande wijk gelegen in Ridderkerk staat een oud vervallen woning. Om de woning nog een kans te geven heeft de eigenaresse besloten om de woning een nieuw leven in te blazen. Samen met de aannemer heeft de familie de bijzondere kwaliteiten in kaart gebracht en deze vervolgens aangevuld met hun wensen. Als eerst zijn de knusse woonkamer en keuken samengevoegd tot een schitterende woonkeuken.

Vervolgens kon het creëren van een prachtige badkamer niet achterwege blijven. Daarom zijn er drie slaapkamers herverdeeld om plaats te maken voor een luxe badkamer. Tot slot beschikt de woning zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde over een gigantische tuin. Door de grote ramen heeft de woning veel lichtinval, waardoor een rustige overgang van de binnen- naar de buitenleven ontstaat.

Elk moment een comfortabele leefomgeving

Om de rustige uitstraling van de woning verder voort te zetten in het leven van de familie, is tijdens de verbouwing een domotica systeem geïntegreerd. Deze stuurt de verlichting en het klimaat aan. Het domotica systeem neemt waar wanneer de zon in een ruimte schijnt en de ruimte opwarmt. Wanneer deze boven de gewenste temperatuur stijgt, wordt de zonnewering aangestuurd om de ruimte op temperatuur te houden. Zelfs wanneer de regen even langs komt weet het domotica systeem dat de zonnewering terug omhoog moet. Hiermee wordt de temperatuur per kamer automatisch geregeld, waardoor het met comfort wonen voor de familie mogelijk is gemaakt.

Intelligente domotica systeem en kosten besparend

Door het gebruik van een intelligente domotica systeem wordt fors bespaard op de energiekosten en wordt er ingespeeld op de energiebehoefte van de bewoners en de woning. Samen met de zonnepanelen op het dak zorgt het systeem voor een woning die bijna nul op de meter is. Met de geïntegreerde alarm, brand en waterschade beveiliging in het domotica systeem is naast een comfortabele ook een veilige leefomgeving voor de familie gecreëerd.

Van oud naar smart!

”Voor een domotica systeem speelt de leeftijd van uw woning geen rol. Met het systeem kunt u in elke situatie en op elk moment een comfortabele leefomgeving creëren.”

Andere projecten

Een greep uit onze andere projecten

Kleine intelligente woning in het hartje van Ridderkerk

AlarmKlimaatregelingLoxoneUnifi

In een fraaie bestaande wijk in Ridderkerk heeft de eigenaresse een oude vervallen woning nieuw leven ingeblazen.

Project bekijken

3000A power distribution unit

BesturingskastenPower Distribution

DELICO Dim Sum (St Anny's), a Dutch producer of delectable Asian snacks, has been satisfying taste buds since 1982. Their latest milestone involves the inauguration...

Project bekijken